Nimoy gör Nimoydokumentär

bild 2Det känns som om det dyker upp mer och mer Star Trek-nyheter för varje dag. Det kanske beror på att Facebook upptäckt min plötsliga besatthet av ämnet, och placerar artiklarna i mitt flöde. Men givetvis har Leonard Nimoys död och de allt mer intensiva ryktena kring innehållet i den kommande Star Trek-filmen också gjort sitt. Och mer blir det.

Adam Nimoy, Leonards son, har nu offentliggjort att han tänker göra en dokumentär om sin pappa. Arbetsnamnet är For the love of Spock, och deadlinen för premiären är samma som för mitt bloggprojekt – den 8 september nästa år och 50-årsjubileet av det första avsnittets premiärdatum. Fokus kommer helt och hållet att vara på Nimoys roll som Spock, säger Adam i en intervju med Variety. Adam Nimoy har tidigare arbetat med bland annat Star Trek: The Next Generation och Babylon 5.

Leave a Reply