Lägesuppdatering: Roger i Amerikat!

Hej! Som en del kanske snappat upp på andra håll så har jag fått nytt jobb. Ska jobba ett år som USA-korre, och håller just nu på att avsluta dag 15. Det har varit innehållsrika dagar så här långt. Har både hunnit vara i Lansing och Washington, och i New York där jag ska bo ett år framöver. Och visst har jag redan hunnit drömma om när jag ska kunna åka och besöka ett Star Trek-museum som i alla fall finns hyfsat nära.

Men, som en del av er har påpekat. Jag har ju ett jobb ogjort. Star Trek: Lower Decks ligger obearbetad och o-omskriven av mig. Och när serien nu verkar tillgänglig på svenska Amazon, och definitivt möjlig att se i USA med CBS All Access, så finns det väl inga ursäkter. Ja, förutom att jag jobbar rätt mycket och försöker förstå mig på hur man har ett vardagsliv i USA (idag köpte jag till exempel parfymerade soppåsar av misstag). Men, jag lovar, inom kort blir det lite Lower Decks här! Det är ju rätt korta avsnitt, så det borde gå att kasta ner några rader ganska snart. Så. Vi hörs här! Snart igen!!

4 thoughts on “Lägesuppdatering: Roger i Amerikat!

  1. Hörde dig i USApodden och tänkte “hur tusan ska han hinna med att blogga Startrekathon nu?” men det fixar du säkert galant. Och allt det andra! Lycka till!

  2. Ska bli intressant att se vad du tycker om Lower Decks. Själv tyckte jag den var på gränsen till ok. För min del var tempot för högt. Alla skriker och gapar och det känns stressigt med fyra skämt per sekund. Blev lite overload i min hjärna.

    1. Ja eller hur, så mycket godis de här dagarna. Hoppas den gode Roger hittar en liten lucka att skriva några rader snart. 🙂

Leave a Reply