Lägesrapport: bloopertajm

Det är två avsnitt kvar av säsong två Star Trek. Jag har nästan börjat få separationsångest. Och har hört så mycket snack på förhand om att den tredje säsongen ska vara rätt så svajig, milt uttryckt. I väntan på att ta itu med den så njuter jag med att se lite bloopersamlingar. Den här täcker inte bara felsägningar och tekniska missöden utan också några av gånger då manuset innehöll fler bitchigheter än vanligt. Själv gillar jag scenerna när dörrarna inte öppnas och skådespelarna går rakt in i dem. Det var ju en manuell konstruktion, någon som drog i ett snöre för att de skulle öppnas, och enligt sägnen hade en av dörroperatörerna ovanan att slumra till ibland. Enjoy!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s