I väntan på The Trouble with Tribbles

trouble

Det går liksom inte att slarva över The Trouble with Tribbles. Avsnittet där Enterprise och en rymdstation invaderas av levande pälsmuddar som förökar sig supersnabbt. Deras stora fördel är att de spinner när man klappar dem och skriker högt när de kommer i närheten av en klingon. Medan jag filar på inlägget om det avsnittet postar jag bilden på min enda Star Trek-ägodel av rang. The Trouble with Tribbles-minnestallriken. Enjoy!

5 thoughts on “I väntan på The Trouble with Tribbles

  1. Mr_Trek says:

    Snygg tallrik! 🙂

    Frågan är vilket avsnitt som är störst? Är det The Troubles With Tribbles eller STs bästa hyllningsavsnitt till sig själv, Trials and Tribble-ations, från DS9? Om det senare finns det en mindre bok på 118 sidor som jag allt borde se till att läsa.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s