Star Trek förföljer mig 3. The Big Bang Theory – The Tranporter Malfunction.

bbt 4 Skulle egentligen ha bloggat om Mirror, Mirror-avsnittet nu, men är helt slutkörd efter en rätt hård arbetsvecka. Slår på tv:n för att för en gångs skull zappa lite mellan kanalerna. Och hamnar i The Transporter Malfunction – säsong 5, avsnitt 20 av The Big Bang Theory.

bbt 2Det där übernörden Sheldon tar sönder en gammal Star Trek-leksak (en transportör) och sedan försöker byta ut den mot sin rumskompis Leonards oskadade. Men han hindras för ovanlighetens skull av sitt samvete. Det kanaliseras genom att han hallucinerar att hans Spock-leksaksfigur börjar tala till honom (med Leonard Nimoys röst).. Här finns också en mardröm där Sheldon jagas av en gorn.

Jag vet inte, det här börjar nästan bli lite obehagligt. Jag är stalkad av Star Trek!

bbt 3

Leave a Reply