Star Trek förföljer mig, del 2. Hur hamnade Spock på Tecknarens omslag?

st tecknaren 2

För några dagar sedan skrev jag ju om hur det känns som om Star Trek plötsligt finns överallt i mitt liv. Du kan inte ana vad som hände sen?

På omslaget till det nya numret av Tecknaren (en tidskrift från organisationen Svenska Tecknare) dyker plötsligt Spock upp! När jag väl hämtat mig från den obehagliga känslan av att jag är med om ett märkligt Star Trek-experiment, så inser jag att sammanhanget kanske inte är så märkligt. I tidningen finns en artikel om fanart, och på omslagsillustrationen låter illustratören Elin Jonsson Spock möta Kalle och Hobbe. Det går väl inte riktigt att hoppa över Star Trek i något sammanhang som handlar om fandom, antar jag.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s