Jubileumsyra i radio och på bio!

star-trek-cake

I måndags vek vi en del av P1 Kultur åt Star Treks stundande 50-årsjubileum. Det blev rapport från konventet i New York samt en intervju med musikjournalisten Fred Bronson som varit inblandad i manusskrivandet till tre olika Star Trek-avsnitt.

Inte nog med det, Folkets hus och parker har låtit mig få välja ut ett av de två avsnitt som visas på några av deras biografer på torsdag. Kommer man till Bio Rio i Stockholm så får man till och med se och höra mig introducera ett av mina favoritavsnitt från Star Trek The Next Generation – nämligen Frame of Mind. 

One thought on “Jubileumsyra i radio och på bio!

  1. Väl valt avsnitt! Fick själv lov att agera lite presentatör på Bio Roy här i Göteborg och var dessutom med i P4 Extra idag. Kul dag med mycket uppmärksamhet för Star Trek!

Leave a Reply