Dåliga nördnyheter om Star Trek-filmen. Men hoppfullt på tomtefronten.

trektomtar

Just när jag håller på och läser om hur NBC sakta men säkert lyckades ta kål på Star Trek på 60-talet så dyker en artikel upp i mitt nyhetsflöde. Simon Pegg, som är medförfattare till den kommande Star Trek-filmen klagar över hur filmer blir mer och mer korkade. Dummas ner för att tilltala minsta gemensamma nämnare. Och att hans order från filmbolaget varit tydliga – vara mer inkluderande. Det första manuset till filmen var tydligen lite för star trekkigt för filmbolagsbossarna. 

Ja ja. Snacka om att bajsa på kärnpubliken. Lyckligtvis finns det fortfarande de som förstår Star Trek-nördar. För vem har inte saknat en Star Trek-trädgårdstomte! Äntligen har jag ett sätt att kombinera mitt trädgårdsintresse och mitt Star Trek-projekt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s