Dåliga nördnyheter om Star Trek-filmen. Men hoppfullt på tomtefronten.

trektomtar

Just när jag håller på och läser om hur NBC sakta men säkert lyckades ta kål på Star Trek på 60-talet så dyker en artikel upp i mitt nyhetsflöde. Simon Pegg, som är medförfattare till den kommande Star Trek-filmen klagar över hur filmer blir mer och mer korkade. Dummas ner för att tilltala minsta gemensamma nämnare. Och att hans order från filmbolaget varit tydliga – vara mer inkluderande. Det första manuset till filmen var tydligen lite för star trekkigt för filmbolagsbossarna. 

Ja ja. Snacka om att bajsa på kärnpubliken. Lyckligtvis finns det fortfarande de som förstår Star Trek-nördar. För vem har inte saknat en Star Trek-trädgårdstomte! Äntligen har jag ett sätt att kombinera mitt trädgårdsintresse och mitt Star Trek-projekt!

Leave a Reply