Gomorron, Sverige! och Star Trek

Mitt i morronstressen fick jag parkera moppen under ett träd för att snacka om min Star Trek-maraton i SVT (efter att jag pratat ges sedan fler matnyttiga film- och tv-rekommendationer inför sommaren)

http://www.svt.se/wd?widgetId=23991&sectionId=1647&articleId=3035198&type=embed&contextSectionId=1647&autostart=false

(om det är någon som vet hur man snyggt bäddar in svt-klipp i bloggen, hör gärna av er!)

Och under dagen idag har jag sett klart på hela säsong tre. Blogginlägg kommer under hela midsommarhelgen. Och härrejesus vad jag tycker att det allra sista avsnittet är fantastiskt. Så angelägen om att få lite bloggtid snart så jag kan få skriva om det!

3 thoughts on “Gomorron, Sverige! och Star Trek

  1. Ja, det allra sista avsnittet av TOS tycker jag också är seriens allra bästa. Efter att mer eller mindre ha genomlidit större delen av serien kom äntligen ett avsnitt där jag kände “Jag vill se mer! och då var det slut.

  2. Nu har jag läst om “Shat”s “toup” i två och en halv timme

    *bllrrllrffllrrrrp* (spelar på läppen)

Leave a Reply