Gomorron, Sverige! och Star Trek

Mitt i morronstressen fick jag parkera moppen under ett träd för att snacka om min Star Trek-maraton i SVT (efter att jag pratat ges sedan fler matnyttiga film- och tv-rekommendationer inför sommaren)

http://www.svt.se/wd?widgetId=23991&sectionId=1647&articleId=3035198&type=embed&contextSectionId=1647&autostart=false

(om det är någon som vet hur man snyggt bäddar in svt-klipp i bloggen, hör gärna av er!)

Och under dagen idag har jag sett klart på hela säsong tre. Blogginlägg kommer under hela midsommarhelgen. Och härrejesus vad jag tycker att det allra sista avsnittet är fantastiskt. Så angelägen om att få lite bloggtid snart så jag kan få skriva om det!

3 thoughts on “Gomorron, Sverige! och Star Trek

  1. Linnéa says:

    Ja, det allra sista avsnittet av TOS tycker jag också är seriens allra bästa. Efter att mer eller mindre ha genomlidit större delen av serien kom äntligen ett avsnitt där jag kände “Jag vill se mer! och då var det slut.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s