Star Trek i USA-podden!

Just det, höll ju på att glömma att jag fick gå in och agera Star Trek-expert i USA-podden häromveckan. Detta efter att någon i redaktionen kopplat ihop begreppet warp med Star Wars. Att Trump lovat att Corona-vaccinet ska distribueras i warp-speed är bara ett sätt som Star Trek genomsyrar den amerikanska kulturen på. Ska bli ett nöje att fortsätta att uppmärksamma det fenomenet under nästa år, om än under en annan president (man hör mig ungefär 45 minuter in i den här eminenta podden).

PS: Jaha, jag glömde ju lägga upp länken! Här är den!

2 thoughts on “Star Trek i USA-podden!

  1. Häromveckan var lite för luddigt, hittar inte inslaget. Vilket datum sändes det och stämmer 45 minuter in? Nu då jag sällan lyssnar på kulturradion är det ju alltför sällan jag får höra din röst!

    Gott nytt år!

    Och får du för dig att bredda denna utmärkta blogg kanske Star trek rollspel vore något!

Leave a Reply