DIS: Lägesrapport från en sjuksäng.

Först var det filmfestival i Göteborg, och sen var det visst influensa. Eller om de två eventuellt överlappade varandra. Är i varje fall sängliggande och febrig och så pass utmattad att jag tycker att säsong två av Vänner är en alldeles för mörk och deprimerande serie att kolla på (Rachels olyckliga förälskelse i Ross, en död granne och en misslyckad frisyr på Monica – jobbigt!)

Men när jag tänker tillbaka på det senaste avsnittet av Discovery så känns det också ganska mycket som en feberdröm. Det var så…inte Star Trek på något vis. Väldigt rörigt och väldigt underligt. Bitvis interstellär Game of Thrones, och bitvis…något annat märkligt. Typ Star Wars. Ville bara ge den korta hinten, tills jag fått ner kroppstemperaturen till en nivå där det är lämpligt att blogga igen.

One thought on “DIS: Lägesrapport från en sjuksäng.

  1. Senaste avsnittet var en riktigt soppa. Inte bra alls. Allt med klingonerna var mest pinsamt. Tillys sidohistoria inte heller speciellt intressant. Storyn med Spock är det som funkar.

    För övrigt är det intressant att The Orville och Discovery kommer ut samma dag. Det är inget snack om vilken serie jag väljer att se först. Jag kastar mig över The Orville men det börjar nästan ta emot att se Discovery.

    Krya på dig!

Leave a Reply