Lägesrapport: Räddaren i Star Trek-nö(r)den.

st räddaren i nöden

I en diskussion i kommentarsfältet på den här bloggen skrev jag i en bisats att jag åkt ifrån mina dvd:er i Stockholm och nu försökte hitta ett sätt att se Star Trek IV lagligt. Det visade sig vara enklare än jag trodde. En av de som följer bloggen, Johan, kontaktade mig och erbjöd sig att låna ut lite dvd:er om jag ville ha. När vi sågs på en parkeringsplats i Vallåkra för överlämning så visade det sig att han också tagit med lite Star Trek-litteratur, dokumentärer och andra filmer och tv-serier som jag skulle behöva inom kort. Alltså, nördsolidariteten i denna handling! Tack!!

One thought on “Lägesrapport: Räddaren i Star Trek-nö(r)den.

  1. Vilken ängel! Väldigt fint gjort.
    The show must go on. 🙂

    Som en liten sidnot; På tal om saker att se och läsa runt om Star Trek kan jag varmt rekommendera filmen Galaxy Quest, om du inte redan sett den.
    Väldigt kul och underhållande komedifilm, speciellt när man har TOS färkst i minne. 😉

Leave a Reply